Nadpis článku
Jídelní lístek od 30. 6. – 4. 7. 2025
pondělí: polévka – italská (1,3)
I Vepřové kousky na kmíně, těstoviny (1,3)
II Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)
III Hrachová kaše, klobása, chléb (1)
úterý: polévka – žampionová krémová (1,7)
I Hovězí guláš, knedlík (1,3,7)
II Smažený kuřecí řízek, nové brambory, tatarka (1,3,7)
III Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Pečená krkovička, nové brambory, okurek (1,7)
II Kuřecí steak na medu, rýže (1,7)
III Katův šleh, chléb (1)
čtvrtek: polévka – brokolicová (1,7)
I Kuřecí roláda se sušenými rajčaty, rýže (1,3,7)
II Smažený vepřový řízek v láku, nové brambory, tatarka (1,3,7)
III Halušky se zelím (1,3,7)
pátek: polévka – fazolová (1)
I Taštičky s povidly sypané perníkem (1,3,7)
II Smažený sýr, nové brambory, tatark (1)
III Pečené maso, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
Jídelní lístek 7. 7. – 11. 7. 2025
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Maďarský perkelt, těstoviny (1,7)
II Kuřecí steak se šunkou a nivou, rýže (1,7)
III Fazole ChiliConCarne, klobása, chléb (1,7)
úterý: polévka – frankfurtská (1,7)
I Pečená krkovička, smetanová omáčka, knedlík (1,3,7)
II Hovězí na pepři, rýže (1,3,7)
III Patenty s povidly – 4 ks (1,3)
středa: polévka – ragú
I Boloňské špagety se sýrem (1,3,7)
II Bratislavské plecko, knedlík (1,3,7)
III Kus Kus s grilovanými prsy a zeleninou (1)
čtvrtek:polévka – květáková (1,7)
I Holandský řízek, nové brambory, okurek (1,3,7)
II Vídeňský guláš, knedlík (1,3,7)
III Řecký salát, dip, pečivo (1,7)
pátek: polévka – čočková (1)
I Alpský knedlík s vanilkovým krémem (1,3,7)
II Smažený květák, nové brambory, tatarka (1,3,7)
III Vepřový vrabec, červené zelí, bramborový knedlík (1,3)
Smluvní ceny!
