Nadpis článku
Jídelní lístek od 16. 6. – 20. 6. 2025
pondělí: polévka – italská (1,3)
I Cikánská pečeně, těstoviny (1,3)
II Kuřecí nudličky s ananasem, rýže (1,7)
III Čočka nakyselo, sázené vejce, chléb (1,3)
úterý: polévka – dýňová (1,7)
I Hovězí maso v kapustě, knedlík (1,3,7)
II Kuřecí řízek v lupínkách, brambor, tatarka (1,3,7)
III Kynuté knedlíky s ovocnou omáčkou, sypané tvarohem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Vepřová panenka na pepři s tarhoní (1,7)
II Uzená pečeně, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Zeleninový salát s hermelínem, dip, pečivo (1,3,7)
čtvrtek: polévka – zeleninová (1,7)
I Smažený vepřový řízek v sezamu, brambor, tatarka (1,3,7)
II Pečené kuře a´la bažant, rýže, okurek (1,7)
III Krabí salát, pečivo (1,3,7)
pátek: polévka – gulášová (1)
I Kynuté ovocné knedlíky sypané perníkem (1,3,7)
II Záhorácký závitek, brambor (1)
III Kuřecí kousky v sýrové omáčce, těstoviny (1,3,7)
Jídelní lístek 23. 6. - 27. 6.2025
pondělí: polévka – česneková krémová (1,7)
I Vepřová pečeně na paprice, těstoviny (1,7)
II Kuřecí steak s broskví a sýrem, rýže (1,7)
III Hrášek na smetaně, vařené vejce, chléb (1,3,7)
úterý: polévka – hrstková (1)
I Smažený kuřecí řízek, brambor, tatarka (1,3,7)
II Znojemská pečeně, knedlík (1,3,7)
III Kuřecí kostky, listový špenát, gnocci (1,3,7)
středa: polévka – vývar s rýží a hráškem
I Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík (1,3)
II Cizrnové kari s kuřecím masem a rýží
III Kuřecí játra na slanině, chléb (1)
čtvrtek:polévka – kmínová s vejcem (1,3)
I Smažené filé, brambor, tatarka (1,3,7)
II Vepřový guláš, knedlík (1,3,7)
III Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, rýže, okurek (1,7)
pátek: polévka – čočková (1)
I Nudle s mákem (1,3,7)
II Smažený hermelín, brambor, tatarka (1,3,7)
III Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)
Smluvní ceny!
