Nadpis článku
Jídelní lístek od 24.3. – 28.3.2025
pondělí: polévka – jarní (1,7)
I Srbské rizoto se sýrem, okurek (7)
II Vepřové na kmíně, těstoviny (1,3)
III Hrachová kaše, opeč. klobás, chléb (1)
úterý: polévka – frankfurtská s bramborem (1,7)
I Kuřecí Gordon Blue, brambor, tatarka (1,3,7)
II Hovězí guláš, knedlík houskový (1,3,7)
III Rýžový nákyp s ovocem (3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Kuře a ĺa kachna, zelí, knedlík (1,3,7)
II Vepřový řízek v sezamu, brambor, tatarka (1,3,7)
III Strážnický verbuňk, chléb (1)
čtvrtek: polévka – hrstková (1)
I Grilované kuřecí prso, kukuřice na slanině, rýže (1,7)
II Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Šunkové flíčky, okurek (1,3,7)
pátek: polévka – žampiónová krémová (1,7)
I Tvarohové knedlíky plněné ovocem sypané perníkem (1,3,7)
II Lasagne se sýrem (1,3,7)
III Kuřecí Kung-Pao, rýže (1,7)
Jídelní lístek 31.3. – 4. 4. 2025
pondělí: polévka – česneková (1,7)
I Cikánská pečeně, těstoviny (1,3)
II Kuřecí kousky, cizrnové kari, rýže (1,7)
III Fazole nakyselo, opeč. klobás, chléb (1,3)
úterý: polévka – čočková (1)
I Kuřecí řízek v sezamu, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
II Pečená krkovička, smetanová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Těstovinový nákyp s tvarohem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s rýží a hráškem
I Hovězí kostky, rajská omáčka, knedlík (1,3)
II Vepřový řízek v lupíncích, brambor, tatarka (1,3,7)
III Dušená kapusta, uzená krkovička, chléb (1)
čtvrtek: italská s těstovinou (1,3)
I Vepřová panenka, pepřová omáčka, rýže (1,7)
II Uzená pečeně, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Těstovinový salát s gril.prsy a bylinkovým dipem (1)
pátek: gulášová (1)
I Kynuté knedlíky s borůvkovou omáčkou a zakysanou smetanou (1,3,7)
II Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)
III Smažený kuřecí řízek, slaninové brambory, okurek (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena.
