Nadpis článku
Jídelní lístek od 10. do 14. 3. 2025
pondělí: polévka – špenátová (1,3, 7)
I Kuřecí kostky v nivové omáčce, těstoviny (1,3,7)
II Farářovy kotlety, rýže (1,7)
III Hrachová kaše, opečený klobás, chléb (1)
úterý: polévka – česneková krémová (1,7)
I Smažený kuřecí řízek v lupínkách, brambor, tatarka (1,3,7)
II Boloňské špagety se sýrem (1,3,7)
III Taštičky s povidly sypané skořicí (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Vepřový vrabec, červené zelí, knedlík (1,3,7)
II Znojemská hovězí, rýže (1)
III Bramborový guláš, chléb (1)
čtvrtek: polévka – brokolicová (1,7)
I Kuře na paprice, knedlík (1,3,7)
II Vepřová kotleta na houbách, rýže (1,7)
III Krabí salát, pečivo (1,3,4)
pátek: polévka – hrachová se slaninou (1)
I Nudle sypané tvarohem a cukrem (1,3,7)
II Vepřová líčka na víně, knedlík (1,3,7)
III Smažený sýr, brambor, tatarka (1,3,7)
Jídelní lístek 17. – 21. 3. 2025
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Zapečený kuřecí steak s broskví a sýrem, rýže (1,7)
II Frankfurtská pečeně, těstoviny (1,3,7)
III Čočka nakyselo, sázené vejce, chléb (1,3)
úterý: polévka – květáková (1,7)
I Vepřový řízek v láku, brambor, tatarka (1,3,7)
II Pečená plec, játrová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Patenty s povidly – 4 ks (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a těstovinou (1,3)
I Kuřecí řízek v bylinkovém těstíčku, brambor, tatarka (1,3,7)
II Vepřový guláš, knedlík (1,3,7)
III Zeleninový salát s tuňákem, vejcem, dressing, pečivo (1,3,7)
čtvrtek: polévka – dýňová (1,7)
I Vepřové kostky na pepři, těstoviny (1,3)
II Kuřecí stehno pečené na másle, rýže, okurek (1,3,7)
III Kuřecí játra na cibulce, chléb (1)
pátek: uzená s bramborem a kroupami (1)
I Kynuté ovocné knedlíky sypané mákem (1,3,7)
II Svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7)
III Smažený hermelín v sezamu, brambor, tatarka (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena.
