Nadpis článku
Jídelní lístek od 24. 2. do 28. 2. 2025
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Kuřecí kostky v sýrové omáčce, těstoviny (1,3,7)
II Vepřové Kung-Pao, rýže (1,7)
III Fazole na kyselo, opečený klobás, chléb (1)
úterý: polévka – brokolicová (1,7)
I Hovězí kostky, rajská omáčka, knedlík (1,3,7)
II Grilované kuřecí prso, kukuřice na slanině, brambor (1,7)
III Alpský knedlík s vanilkovým krémem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Vepřový řízek v láku, brambor, tatarka (1,3,7)
II Pečená plec, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Caesar salát, grilovaná.prsa, dip (7)
čtvrtek: polévka – fazolová (1)
I Pečené kuřecí stehno na másle, rýže, okurek (1,7)
II Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Bulgur po italsku, salát (1)
pátek: polévka – dršťková (1)
I Kynuté knedlíky s meruňkami sypané strouhankou (1,3,7)
II Kuřecí roláda plněná sušenými rajčaty, rýže (1,3,7)
III Smažený květák, brambor, tatarka (1,3,7)
Jídelní lístek 3. 3. do 7. 3. 2025
pondělí: polévka – zeleninová (1,7)
I Pečená krkovička, přírodní omáčka, těstoviny (1,3,7)
II Kuřecí Shaolin (kápie, kukuřice), rýže (1,7)
III Hrášek na smetaně, vejce vařené, chléb (1,3,7)
úterý: polévka – rajská (1)
I Pečené jelítko 2ks, brambor (1,7)
II Grilované kuřecí prso, fazoly na slanině, rýže (1,7)
III Jablkový závin (1,3,7)
středa: polévka – vývar s rýží a hráškem
I Debrecínský guláš, knedlík (1,3,7)
II Kuřecí ďábelská směs, rýže (1,7)
III Kus-Kus s grilovanými prsy a zeleninou (1)
čtvrtek: polévka – pórková (1,7)
I Smažené filé, bramborový salát s majonézou (1,3,7)
II Pečené maso, šípková omáčka, knedlík (1,3,7)
III Loupežnická kuřecí játra, chléb (1)
pátek: čočková (1)
I Bramborové šulánky s mákem (1,3,7)
II Moravský vrabec, zelí, knedlík (1,3,7)
III Kuřecí Ondráš, brambor, tatarka (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena.