Nadpis článku
Jídelní lístek od 10. – 14. 2. 2025
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)
II Vepřové kostky na pepři, těstoviny (1,3)
III Čočka nakyselo, sázené vejce, chléb (1,3)
úterý: polévka – hrachová (1)
I Pečená plec, játrová omáčka, knedlík (1,3,7)
II Kuřecí steak se šunkou a sýrem, rýže (1,7)
III Bramborové taštičky plněné povidly, sypané perníkem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Kuř.řízek v sezamu, brambor, tatarka (1,3,7)
II Vídeňský guláš, knedlík (1,3)
III Zeleninové rizoto sypané parmazánem, okurek (1,7)
čtvrtek: polévka – květáková (1,7)
I Halušky se zelím a slaninou (1,3)
II Kuř.řízek v bylinkovém těstíčku, brambor, tatarka (1,3,7)
III Pestrý zeleninový salát s gril.prsy, dip (1,7)
pátek: polévka – kulajda (1,3,7)
I Svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7)
II Smažený sýr, brambor, tatarka (1,3,7)
III Nudle s mákem (1,3,7)
Jídelní lístek 17. – 21. 2. 2025
pondělí: polévka – jarní (1,7)
I Frankfurtská pečeně, těstoviny (1,3,7)
II Smetanové rizoto, okurek (1,7)
III Hrachová kaše s cibulkou a s uzeným, okurek, chléb (1)
úterý: polévka – čočková (1)
I Sm.vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,7)
II Kuřecí steak se šunkou a hermelínem, hrozinková rýže (1,3,7)
III Kynuté knedlíky s borůvkovou omáčkou a zakys.smetanou (1,3,7)
středa: polévka – vývar s noky (1,3)
I Vepř.medailonky s ang.slaninou, rýže (1,3,7)
II Sm.holandský řízek, brambor, tatarka (1,3,7)
III Vlašský salát, pečivo (1,7)
čtvrtek: polévka – špenátová (3)
I Špagety s kuř.masem, smetanovo-limetková omáčka, parmazán (1,3,7)
II Mexický guláš, hrášková rýže (1,7)
III Strážnický verbuňk, chléb (1)
pátek: gulášová (1)
I Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
II Sm.řízek v jogurtu, brambor, tatarka (1,3,7)
III Plněné bramborové knedlíky se zelím a cibulkou (1,3)
Změna jídelníčku vyhrazena.