Nadpis článku
Jídelní lístek od 13. – 17.1.2025
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Kuřecí kostky v sýrové omáčce, těstoviny Penne (1,3,7)
II Srbské rizoto se sýrem, okurek (7)
III Čočka nakyselo, sázené vejce, chléb (1,3)
úterý: polévka – květáková (1,7)
I Vepřový řízek v láku, brambor, tatarka (1,3,7)
II Pečená plec, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Tvarohový nákyp (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a těstovinou (1,3)
I Kuřecí kapsa plněná šunkou a hermelínem, rýže (1,7)
II Pečené jelítko 2ks, brambor (1)
III Katův šleh, chléb (1,6)
čtvrtek: polévka – fazolová (1)
I Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík (1,3,7)
II Kuřecí steak na medu, rýže (1,7)
III Těstovinový salát s gril.prsy a dip (1,3,7)
pátek: polévka – gulášová (1)
I Nudle s mákem (1,3,7)
II Uzená pečeně, červené zelí, bramborový knedlík (1,3)
III Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, brambor, tatarka (1,3,7)
Jídelní lístek 20. do 24.1.2025
pondělí: polévka – pohanková (1)
I Kuřecí nudličky v smet.žamp.omáčce, brambor.špalíčky (1,3,7)
II Cikánská pečeně, těstoviny (1,3)
III Hrachová kaše, opečený klobás, chléb (1)
úterý: polévka – čočková (1)
I Hovězí kostky na pepři, knedlík (1,3,7)
II Grilované kuřecí prsa, fazol.lusky, brambor (1,3,7)
III Jablkový závin (1,3)
středa: polévka – ragú s rýží a hráškem
I Kuř.řízek v sezamu, brambor, okurek (1,3,7,11)
II Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Krabí salát, pečivo (1,3,4,7)
Čtvrtek: polévka – italská (1)
I Lasagne se sýrem (1,3,7)
II Kotleta se sázeným vejcem, brambor (1,3)
III Kus-kus s kuřecími prsy a zeleninou (1)
pátek: polévka – zelná s bramborem a klobásou (1,7)
I Rýžový nákyp (3,7)
II Pečená plec, šípková omáčka, knedlík (1,3,7)
III Smažené filé, brambor, tatarka (1,3,4,7)